18-19 травня – відкриття туристичного сезону «ЛУЦЬК. Приємне відкриття!»

18-19 травня – відкриття туристичного сезону «ЛУЦЬК. Приємне відкриття!»

21.04.13 14:06 0 881
Відповідне розпорядження підписав Луцький міський голова Микола Романюк.

З метою реалізації туристичного потенціалу міста, організації святкового дозвілля лучан та гостей міста в рамках відкриття туристичного сезону 18-19 травня цього року відбудеться ряд заходів.

Зокрема, 7-8 травня планується проведення прес-конференцій про відкриття туристичного сезону у містах Луцьк, Рівне, Тернопіль.

З 1 по 19 травня у соціальних мережах проводитиметься фотоконкурс «ЛУЦЬК. Приємне відкриття!». 17 травня управління промоції та туризму міста організують вечір джазу у кафе «Кава-клуб».

18 травня заплановано відкриття системи туристичного ознакування міста Луцька. Також цього дня буде організовано День відкритих дверей та відзначення «Ночі музеїв» у музеях міста: Музей історії Луцького братства, Музей-аптека, Волинський регіональний музей українського війська і військової техніки.

Окрім цього, 18-19 травня на Театральному майдані міста функціонуватиме туристично-інформаційний пункт, туристичним бізнесом проводитимуться спеціальні акції з нагоди відкриття туристичного сезону у Луцьку, організовуватимуть безкоштовні екскурсії містом.

Також у ці дні у нашому місті на проспекті Волі функціонуватиме «Мистецька вулиця», на Театральному майдані презентуватимуть фестивалі, функціонуватиме «Проспект розваг».

Запрошуємо лучан та гостей міста взяти участь у заходах, що відбуватимуться у нашому місті з нагоди відкриття туристичного сезону «ЛУЦЬК. Приємне відкриття!», й відкрити для себе наше місто по-новому.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ