Волинська письменниця Надія Гуменюк презентувала нову книгу для дітей

Волинська письменниця Надія Гуменюк презентувала нову книгу для дітей

21.04.13 16:23 0 1256
У центральній бібліотеці для дітей (пр-т Грушевського, 1) відбулась презентація нової книги Надії Гуменюк «Чупакабра і чотири «мушкетери».

Участь у заході взяла і сама авторка Надія Гуменюк, на зустріч з якою до бібліотеки завітали читачі - учні 5-х класів загальноосвітньої школи № 15.

Бібліотекар Ірина Гаджиєва познайомила учасників зустрічі з «творчим портфелем» письменниці, продемонструвавши слайд-презентацію «Країна літературних пригод Надії Павлівни Гуменюк» та розповіла про її нову книгу «Чупакабра і чотири «мушкетери». За її словами, події, описані у книзі, відбуваються під час канікул у волинському селі Любитівка, де трапляються неймовірні загадкові пригоди. До бурхливих подій причетна ще й чупакабра. Хто-зна чим би все закінчилось, якби не четвірка цікавих «мушкетерів».

У святі взяли участь і головні герої книги: Радик, Сашко, Олесь та Соломія, яких майстерно зіграли юні актори - читачі бібліотеки Владислав Шкода, Антон Дяченко, Тарас Самохін, Юля Луканіна.

Надія Павлівна розповіла про ідею написання книги та її назву. Авторка ледве встигала відповідати на численні запитання дітей, яких дуже зацікавила її творчість.

На закінчення зустрічі усі охочі отримали книги Надії Гуменюк з автографом автора.

Довідково:

Надія Павлівна Гуменюк – заслужений журналіст України, нагороджена Почесним знаком Національної спілки журналістів України та відзнакою «Журналістська гідність». Володар «Крила натхнення», переможець рейтингу «Людина року Волинського краю» у номінації «Професіонал року».

Творчість Надії Гуменюк відзначена літературними преміями «Благовіст», імені Агатангела Кримського, імені Родини Косачів, «Відродимо забутий жанр». Лауреат конкурсу «Коронація слова», імені Олександра Олеся. Книга «Таємниця Княжої гори» - переможець Всеукраїнського конкурсу на найкращі твори для дітей «Золотий лелека» (2008), книга «Білий вовк на Чорному шляху» удостоєна другої премії літературного конкурсу «Ярославів вал» (2009).

Управління культури міської ради (723426, 720447)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В облдержадміністрації ...
Наступна новина: До Великодня у Тернополі ...

КОМЕНТАРІ