До Великодня у Тернополі капітально відремонтують 5 вулиць, на 12-ти зроблять ямковий ремонт

До Великодня у Тернополі капітально відремонтують 5 вулиць, на 12-ти зроблять ямковий ремонт

21.04.13 16:29 0 916
19 мільйонів гривень на капітальний і понад 7 мільйонів на поточний – такі суми спрямують на ремонт тернопільських доріг, котрий планують завершити до Великодня. За цей час планують відремонтувати 5 вулиць капітально та 12 поточно.

«Кожен, хто їздить в громадському транспорті і власним авто знає, що тернопільські дороги після важкої зими в надзвичайно поганому стані. Тому всі сили зараз спрямовуємо на їх ремонт. Ми визначили першочерговий список доріг, які відремонтуємо до початку Великодніх свят. Це 15 квітня, Живова, Пирогова, вул. Дівоча, Збаразький поворот, вул. Текстильна, тощо. встеляють вирівнюючий шар на вул. 15 квітня та Братів Бойчуків. З понеділка розпочнуться роботи з ремонту дворових проїздів на 15 квітня, 37, 39, Морозенка, 5 та Лепкого, 6, 8. Ці роботи будуть продовжуватись протягом всього року. В першу чергу будемо робити там, де є найбільша кількість транспорту», - зазначив міський голова Сергій Надал.

За словами очільника міста, ремонт доріг міська рада здійснює власними силами. Дуже сподіваються на субвенції з Держбюджету, однак до цього часу з них місто не отримало жодної копійки.

Наразі, крім основних ремонтних робіт, уже ведуться підготовчі. На вихідних планують завершити Збаразьке кільце, розпочати асфальтування вул. Протасевича, Л. Українки та вузьку частину Руської. У зв’язку з цим, можливо, доведеться відмінити рух тролейбусів по вул. Руській.

«Люди працюють без вихідних, на даний час достатньо і ресурсів, і техніки, головне – щоб погода не підвела, - зазначив начальник відділу технагляду міськради Олег Вітик. – Після того, як завершимо з центром, хочемо одразу взятися за Об’їзну. Загалом до Великодня капітально відремонтуємо 5 вулиць – на це виділено 19 мільйонів гривень, ямковий ремонт проведемо на 12-ти вулицях – це потягне понад 7 мільйонів гривень».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ