Тернопіль готується до студентського фестивалю StudFest 2013

Тернопіль готується до студентського фестивалю StudFest 2013

21.04.13 16:34 0 975
18 квітня в приміщенні Тернопільської міської ради під головуванням міського голови Сергія Надала відбулося засідання оркомітету щодо підготовки та проведення першого студентського фестивалю StudFest 2013, який пройде у нашому місті 24-26 травня 2013 року.

Протягом засідання було обговорено ряд питань, зокрема, організація харчування та проживання учасників фестивалю, забезпечення їхньої безпеки та інше. На вже зареєструвалось 18 університетських команд з різних куточків України, та ведуться перемовини з іншими навчальними закладами.

Студентський фестиваль проводиться з метою організації здорового студентського дозвілля і популяризації творчої та громадської активності молоді. Фестиваль повинен стати центральним заходом проекту «Тернопіль – студентська столиця».

«Ми об’єднали зусилля громадських організацій, вищих навчальних закладів та підрозділів міськради, щоб організувати справжнє свято для студентів зі всієї України. Важливо провести фестиваль на високому рівні та зробити його традиційним» – зазначив міський голова Сергій Надал.

Ініціаторами проведення фестивалю є ТММГО «Файне місто» та Тернопільська міська рада.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До Великодня у Тернополі ...
Наступна новина: На Чернігівщині ...

КОМЕНТАРІ