Чернігівська міськрада виділила землю під будівництво спортивного центра

Чернігівська міськрада виділила землю під будівництво спортивного центра

21.04.13 18:04 0 777
Чернігівська міськрада виділила у центрі міста 1,25 га під будівництво спортивного комплексу. Відповідне рішення депутати міськради схвалили під час чергової сесії.

Згідно з рішенням земля виділена управлінню капітального будівництва міської ради для проектування та будівництва комплексного спортивного центра по вул. Пушкіна, 1, де раніше розташовувалося КП "Міське шляхове управління".

Як пояснив міський голова Олександр Соколов, питання про необхідність спорудження такого спортивного комплексу порушила перед керівництвом держави Олімпійська чемпіонка Олена Костевич. "Уряд виділив для проектування об'єкту 1,5 млн. грн. Гроші надійдуть УКБ для проведення проектних робіт", - зазначив він.

Депутат міської ради, ректор Чернігівського національного педагогічного університету Микола Носко у своєму виступі наголосив, що місту потрібен спортивний комплекс, який би зміг приймати змагання міжнародного рівня. Він підкреслив, що команда педуніверситету "Буревісник" грає у вищій лізі з волейболу, але належного спортивного залу немає навіть в області. "Немає залу, що відповідав би вимогам міжнародних змагань, а це стосується освітлення, висоти стель, якості підлоги, кількості місць, допоміжних приміщень", - пояснив М.Носко.

У результаті рішення підтримали 27 із 44 присутніх на сесії депутатів.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: день цивільного ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ