На Хмельниччині під захистом держави кожне нове життя

На Хмельниччині під захистом держави кожне нове життя

21.04.13 08:13 0 874
Голова адміністрації Василь Ядуха провів засідання робочої групи по реалізації Національного проекту “Нове життя” за участі першого заступника голови Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Миколи Стеблинського та керівника національного проекту “Нове життя” Віктора Сірмана.

Хмельницька область бере участь у чотирьох національних проектах:

Це -“Чисте місто”, що передбачає створення комплексу з переробки твердих побутових відходів у м. Хмельницький.

Це – “Відкритий світ” – створення національної інформаційно-комунікаційної (4G) освітньої мережі на державному рівні. На першому етапі цей проект впроваджуватиметься у Хмельницькій гімназії №2 та Кам’янець-Подільській спеціалізованій загальноосвітній школі I-III ступенів №5 з поглибленим вивченням інформатики.

Проект “Вчасна допомога” – створення регіональної оперативно-диспечерської служби для зменшення часу прибуття бригад карет швидкої допомоги до пацієнтів. На Хмельниччині всю систему ЕДМ об’єднав обласний Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Ще одним національним проектом є “Нове життя”, результатом якого є створення обласного перинатального центру, що слугуватиме зниженню показників материнської та малюкової смертності.

Власне, саме для вивчення того, як реалізується цей проект на Хмельниччині та щоб підтвердити факт його готовності до надання допомоги, і було присвячено візит представників Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами.

Загалом, за словами першого заступника голови Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Миколи Стеблинського вкрай важлива регіоналізація даного проекту. Важливо, щоб кожна жінка отримала вчасну, швидку та якісну допомогу, згідно світових стандартів.

Саме так організували роботу у Хмельницькому, провівши на повну реконструкцію приміщень, обладнавши їх новим сучасним обладнанням.

За словами представників Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами, у Хмельницькій області з усією відповідальністю поставились до завдання держави “оточити захистом кожне нове життя”.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Віктор Геращенко взяв ...

КОМЕНТАРІ