Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС області відзначили спортсменів

Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС області відзначили спортсменів

21.04.13 13:13 0 837
19 квітня в Управлінні ДСНС в області відбулася нарада за участю працівників Управління, начальників служб цивільного захисту районів та міст області.

Перед початком роботи наради перший заступник начальника Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Ігор Оксентюк нагородив відомчими грамотами та цінними подарунками учасників збірної команди Управління ДСНС області, які зайняли призові місця в змаганнях з боротьби самбо серед колективів фізичної культури Івано-Франківської обласної організації ФСТ «Динамо». За результатами змагань у восьми вагових категоріях команда рятувальників зайняла друге загальнокомандне місце серед команд підрозділів силових структур області. Звертаючись до спортсменів, Ігор Володимирович, відзначив їх хорошу підготовку до змагань та побажав не зупинятися на досягнутому і впевнено йти до високих перемог.

Після урочистого моменту нагородження учасники наради перейшли до розгляду питань порядку денного.

Присутні розглянули ряд важливих питань діяльності служби з надзвичайних ситуацій. Зокрема, особлива увага зверталася на дотримання правил охорони праці в пожежно-рятувальних підрозділах області, організацію медичного забезпечення особового складу, попередження виникнення випадків пожеж в природних екосистемах у тісній співпраці з органами місцевого самоврядування.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Іраку за посилених ...
Наступна новина: У Болгарії хочуть відкрити ...

КОМЕНТАРІ