До Державної служби України з надзвичайних ситуацій надходять листи подяки за роботу під час ліквідації наслідків негоди та весняного водопілля

До Державної служби України з надзвичайних ситуацій надходять листи подяки за роботу під час ліквідації наслідків негоди та весняного водопілля

21.04.13 18:21 0 1100
На поштову скриньку ДСНС України постійно надходять листи подяки від представників органів влади, підприємств, організацій та наших співвітчизників за роботу під час ліквідації наслідків негоди у березні та весняного водопілля у квітні цього року. Державна служба України високо цінує подібне ставлення до роботи рятувальників і у свою чергу вдячна всім, хто у складний час проявив витримку та мужність. Зі свого боку ми зробимо усе можливе, щоб мінімізувати наслідки всіх надзвичайних ситуацій та не допустити їх виникнення у майбутньому.

У листі директора Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Національного агентства з питань державної служби Марини Канавець Голові ДСНС України Михайлу Болотських сказано: «Від імені керівництва і всього колективу висловлюємо Вам щиру подяку за оперативну допомогу, надану працівникам Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу під час складних погодних умов та сильних снігопадів 22-23 березня 2012 року».

Окрему подяку вона висловила за ліквідацію наслідків складних погодних умов на території Київської області заступнику Голови ДСНС України Анатолію Бойко, начальнику ГУ ДСНС у Київській області Володимиру Мусі, начальнику 35-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Буча Юрію Муренку, заступнику начальника Головного управління з організації запобігання надзвичайним ситуаціям та заходів цивільного захисту ГУ ДСНС у Київській області Олександру Ткаченко, а також всьому особовому складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

«Хочеться підкреслити, що зі спостережень співробітників Центру, заходи з мінімізації наслідків негоди були надані працівниками Державної служби з надзвичайних ситуацій всім, хто опинився у складних погодних умовах. Висловлюємо щиру подяку за чуйне ставлення, відповідальне відношення та професіоналізм у роботі», - наголошується у листі.

Водночас слова подяки надійшли і від Голови Львівської обласної державної адміністрації Віктора Шемчука.

«Обласна державна адміністрація висловлює Вам найщиріші слова подяки за своєчасно надану рятувальниками допомогу під час ліквідації надзвичайних ситуацій природного характеру, а саме: у відновленні проїзду транспорту на дорогах та забезпечення ритмічного функціонування транспортної інфраструктури Львівщини. Відзначаємо високу відповідальність, професіоналізм та ініціативність командирів і військовослужбовців», - підкреслив Віктор Шемчук у своєму листі до Михайла Болотських.

Зокрема він відзначив професійну роботу Голови ДСНС України, начальника ГУ ДСНС у Львівській області Сергія Дмитровського, начальника 3-го Спеціального регіонального центру швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Анатолія Кінчеші.

Приємно відзначити, що не залишили поза увагою і високо оцінили роботу рятувальників співробітники Національного заповідника «Софія Київська».

«Національний заповідник «Софія Київська» висловлює свою щиру вдячність Державній службі України з надзвичайних ситуацій за оперативно надану допомогу у розчищенні і вивезенні снігу з території пам'ятки національного значення ансамблю споруд Софійського собору», - сказано у листі заступника генерального директора заповідника Сергія Груздо.

Особливо зворушливими є листи подяки від громадян, які продовжують надходити до ДСНС України.

«Лише завдяки згуртованій праці рятувальників пожежної частини мою дитину у сильну заметіль благополучно доставили на руках до карети швидкої допомоги. Своїми діями дана бригада врятувала мого синочка, якому була вчасно надана медична допомога», - сказано в листі Мар'яни та Святослава Стецюків.

У ньому висловлюються особливі слова вдячності рятувальникам державної пожежно-рятувальної частини №15 смт Летичів Хмельницької області Юрію Горбатюку, Валерію Кошелюку, Володимиру Тинянському, Павлу Коцюру, Ігорю Гришеті.

Щиро подякували рятувальникам і жителі м. Бровари: «Висловлюємо щиру подяку за боротьбу з підтопами в наших домівках. Всьому колективу підрозділу МНС та їхньому командиру Семиногу Миколі Миколайовичу за правильну організацію цілодобового чергування і відкачування підтоплених дільниць, чуйне ставлення до всіх громадян».

Є також листи, які стосуються безпосередньої щоденної діяльності пожежно-рятувальних підрозділів – ліквідації пожеж. Так, нещодавно на ім'я Голови ДСНС України надійшла подяка за ліквідацію пожежі на Одеському заводі оздоблювальних матеріалів 15 березня 2013 року.

«Рятувальниками було оперативно встановлене джерело займання, підрозділи працювали в апаратах для захисту органів дихання в умовах сильного задимлення. О 17:01 загоряння площею 40 кв. м було успішно ліквідоване, що попередило загрозу пошкодження цінного обладнання і розповсюдження вогню на всю триповерхову виробничу будівлю. Від себе особисто і співробітників підприємства хочу подякувати керівництву і всім працівникам ДСНС в Одеській області за проявлений професіоналізм, самовідданість при ліквідації пожежі і за збереження матеріально-технічних цінностей підприємства», - сказано в листі генерального директора заводу Петра Косюги.

ДСНС України високо цінує розуміння, яке проявляють громадяни. Приємно, що люди цінують надскладну роботу рятувальників. Особливу повагу викликають люди, які у складну годину відклали всі свої справи та кинулись пліч-о-пліч з рятувальниками ліквідовувати наслідки негоди. Велике спасибі за проявлену мужність та витримку.

Державна служба

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Михайло Вишиванюк: Ми ...
Наступна новина: Годинюк тренуватиме команду ...

КОМЕНТАРІ