Буковина: проведено «Показовий День цивільного захисту»

Буковина: проведено «Показовий День цивільного захисту»

21.04.13 17:38 0 1018
19 квітня у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки № 15 по вул. Південно-Кільцевій обласного центру відбувся обласний практичний семінар «Показовий День цивільного захисту». Даний захід проводився з метою навчання правилам безпеки керівників навчальних закладів області та осіб, відповідальних за цивільний захист районних відділів освіти і науки. До проведення заходу залучилися працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації, навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, працівники швидкої медичної допомоги та правоохоронці.

Семінар складався із теоретичної та практичної частин. На теоретичному заняті освітянам краю розповіли про правила безпеки життєдіяльності та як діяти у випадку виникнення надзвичайної події різного роду.

Для проведення практичної частини семінару на місце заходу прибули 2 спецавтомобілі Управління ДСНС України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області. Рятувальники ознайомили учасників заходу із діяльністю пожежно-рятувальних підрозділів краю та продемонстрували спеціальну техніку, за допомогою якої ліквідовуються надзвичайні події. В свою чергу, співробітники групи піротехнічних робіт Управління ДСНС України у Чернівецькій області продемонстрували присутнім зразки вибухонебезпечних предметів часів І та ІІ Світових війн.

Проведення таких заходів для Чернівецької області вже стали традиційними. Такі семінари проводять як і для керівного складу навчальних закладів області, так і для їх учнів. Завдяки цьому можна нагадати людям правила безпеки та навчити їх, як діяти у випадку виникнення надзвичайної події.

Прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ