За ініціативи "Свободи" у власність територіальної громади Львова прийняли ще один гуртожиток

За ініціативи "Свободи" у власність територіальної громади Львова прийняли ще один гуртожиток

21.04.13 12:40 0 905
На шньому засіданні виконкому у власність територіальної громади Львова від Львівського управління водних ресурсів прийняли гуртожиток, що на вул. Січинського, 41. Більше 50-ти львів'ян отримали можливість стати повноправними власниками свого житла. Про це 19 квітня 2013 року повідомив депутат Львівської міської ради від ВО "Свобода" Василь Горон.

Як розповів свободівець, свого часу в приміщені гуртожитку, що на вул. Січинського, 41, був лабораторний корпус Львівського облводгоспу.

"За кошти людей на початку 90-х років цей лабораторний комплекс переобладнали під гуртожиток. Містяни звернулися по допомогу до мене як депутата їхнього мажоритарного округу з проханням прийняти цей гуртожиток у комунальну власність. Аби врегулювати всі юридичні та житлово-експлуатаційні питання, пов'язані з передачею цієї будівлі у власність територіальної громади міста, знадобився майже рік. На шньому засіданні виконкому цей гуртожиток прийняли у власність територіальної громади Львова. Відповідним рішенням ще півсотні львів'ян отримали можливість стати повноправними власниками свого житла", – зазначив Василь Горон.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі нові правила ...
Наступна новина: Житомирщина: будьте ...

КОМЕНТАРІ