Михайло Головко: "Нині треба вживати радикальних дій, аби захистити молодь від негативного впливу алкоголю"

Михайло Головко: "Нині треба вживати радикальних дій, аби захистити молодь від негативного впливу алкоголю"

21.04.13 15:46 0 946
Нині треба вживати радикальних дій, аби захистити молодь від негативного впливу алкоголю. Адже зараз фактично відбувається алкогольний геноцид, який агресивно знищує українське суспільство. Про це 19 квітня 2013 року заявив народний депутат-свободівець Михайло Головко під час представлення у Верховній Раді України міжфракційного депутатського об'єднання "За тверезе майбутнє".

Виступаючи на брифінгу, націоналіст розповів присутнім про досвід боротьби Тернополя з цією проблемою. Там, за словами свободівця, місцеві депутати напрацювали чимало проектів для протидії поширення алкогольної пропаганди, і, як підтверджує досвід, ініціатива місцевих громад випереджає законодавчу, адже обмеження продажу алкоголю в громадських місцях, особливо в нічний час, сприймається позитивно й дає добрі результати.

"Нині треба вживати радикальних дій, аби захистити молодь від негативного впливу алкоголю. Адже зараз фактично відбувається алкогольний геноцид, який агресивно знищує українське суспільство. У світі Україна займає одне з чільних місць за вживанням алкоголю серед підлітків. Тому ініціатива створення депутатського об'єднання "За тверезе майбутнє" – спроба зламати в парламенті лобіювання алкогольного бізнесу. Ми започатковуємо практику суспільної відповідальності, щоби разом протистояти "алкогольній мафії". Надалі в рамках об'єднання ініціюватимемо чимало законів, які б допомогли захистити суспільство й майбутнє наших дітей від алкогольної залежності", – зазначив Михайло Головко.

Народний депутат також повідомив, що в парламенті вже зареєстровано законопроект щодо підвищення акцизу на пиво. Окрім цього, є чимало законопроектів, які передбачають заборону продажу алкоголю в нічний час та торгівлю алкоголем біля шкіл, лікарень та дитячих садочків.

"Зараз найголовнішою проблемою є доступність алкоголю через низьку ціну та розгалужену мережу місць продажу. Переконаний, що законодавчими ініціативами здолаємо цю проблему ухваливши необхідні закони задля збереження здоров'я нації та майбутнього наших дітей", – наголосив свободівець.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 2)
Наступна новина: Федецький: "Кравченко ...

КОМЕНТАРІ