На Тернопільщині "Регіонали" та їхні сателіти зірвали бюджетну сесію Збаразької міськради

На Тернопільщині "Регіонали" та їхні сателіти зірвали бюджетну сесію Збаразької міськради

21.04.13 08:33 0 1698
19 квітня 2013 року депутати Збаразької міської ради (Тернопілля) від Партії регіонів та "Сильної України" відмовилися зареєструватися для участі в засіданні, що призвело до відсутності кворуму та зриву бюджетної сесії міськради.

"Місто Збараж станом на квітень не має затвердженого бюджету. У січні цього року весь депутатський склад відмовився ухвалювати запропонований кошторис міста, оскільки районна рада не заклала коштів на захищені статті в повному обсязі. Після багатьох акцій протесту свободівцям вдалося домогтися додаткового спрямування на Збараж 300 тисяч гривень. Звичайно, це не достатня сума, але це значна перемога у відстоюванні інтересів громади Збаража", – повідомив голова фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Збаразькій міській раді Роман Напованець.

Націоналіст також додав, що частина депутатів від провладних партій відмовилася брати участь у роботі сесії, аргументуючи це тим, що не було широкого обговорення бюджету. Проте, за словами свободівця, проекти рішень було роздано ще в січні 2013 року.

"На засідання бюджетної комісії були представники тих партії, які наголошують, що нібито не брали участі в обговоренні. Не зрозумілою є також позиція деяких опозиційних сил, адже саме їхні депутати затверджували районний бюджет разом із Партією регіонів. У цьому кошторисі проігноровано всі проблеми Збаража. Завдяки принциповій позицій свободівців за підтримки народного депутата України свободівця Михайла Головка було спрямовано кошти на місто, проте звучать заяви, буцімто такий бюджет нам непотрібний", – додав голова фракції ВО "Свобода" у Збаразькій міській раді Роман Напованець.

Бюджетну сесію перенесено на 22 квітня 2013 року.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 3)

КОМЕНТАРІ