На Закарпатті податківці самостійно проводять антикорупційні заходи

На Закарпатті податківці самостійно проводять антикорупційні заходи

21.04.13 16:13 0 947
Протягом першого кварталу 2013 року проведено 15 внутрішніх службових перевірок та розслідувань відносно працівників органів податкової служби області. Відділом внутрішньої безпеки при ДПС у Закарпатській області матеріали 4 перевірок направлено до органів прокуратури в порядку ст.214 Кримінального процесуального кодексу України.

За результатами аналізу корупційних ризиків відділом внутрішньої безпеки при ДПС у Закарпатській області внесено 3 подання керівництву органів податкової служби для вжиття заходів реагування та усунення виявлених недоліків. До різного роду відповідальності притягнуто чотирьох податківців.

Підрозділом внутрішньої безпеки при ДПС у Закарпатській області УВБ ДПС України в колективах податкових органів постійно проводились заходи профілактичного характеру, спрямовані на попередження корупційних діянь зі сторони податківців.

З метою забезпечення оперативного реагування на повідомлення громадян про неправомірні дії або бездіяльність працівників податкових та митних органів у Міністерстві доходів та зборів України цілодобово функціонує гаряча лінія «Пульс» за телефоном (044) 284-00-07.

Крім цього, з питань неправомірних дій посадових осіб податкових та митних органів області можна звернутися до відділу внутрішньої безпеки при ДПС у Закарпатській області: м. Ужгород, вул. Волошина, 52 або зателефонувати за номером (0312) 61-51-67. Конфіденційність гарантована.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ