У США затримали другого підозрюваного у вибухах у Бостоні

У США затримали другого підозрюваного у вибухах у Бостоні

21.04.13 09:50 0 944
Поліція в місті Бостоні у США повідомила ввечері у п’ятницю за місцевим часом, що другого підозрюваного в улаштуванні вибухів під час традиційного марафону на початку тижня затримали після пошуків, що протривали добу і досі не давали результатів. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Під час затримання поліція вдалася до світлошумових гранат, що викликало повідомлення про вибухи і перестрілки.

Як повідомляють, підозрюваний, 19-річний Джохар Царнаєв, ховався в катері, що зберігався у дворі одного з родинних будинків у Вотертауні, передмісті Бостона. Його виявив за слідами крові і зателефонував у поліцію власник катера, коли ввечері в п’ятницю вийшов надвір після того, як у Бостоні й околицях відкликали заклик до мешканців не виходити з дому через поліційну пошукову операцію.

Джохар Царнаєв зумів утекти після перестрілки з поліцією, що сталася в ніч на п’ятницю у Вотертауні після того, як брати вбили поліцейського і викрали авто. Інший підозрюваний, старший брат затриманого 26-річний Тамерлан Царнаєв, помер від важких поранень, завданих йому під час тієї перестрілки.

За повідомленнями, брати Царнаєви – чеченці за національністю родом із Киргизстану, які останнім часом, близько 10 років, жили у США. Їх визнали підозрюваними в теракті під час Бостонського марафону за відеозаписами з камер спостереження з місця події.

У понеділок біля фінішу щорічного марафону в Бостоні були скоєні два вибухи, від яких загинули три людини і понад 170 були поранені. Їх називають найбільшим наразі у США терактом із часу нападів 11 вересня 2001 року.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ