Віктор Шемчук привітав учасниць десятого туру Суперліги чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд

Віктор Шемчук привітав учасниць десятого туру Суперліги чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд

21.04.13 10:58 0 1141
20 квітня голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук завітав до спортивного комплексу Національного університету імені І.Франка, де львівська жіноча гандбольна команда «Галичанка» проводила чергові ігри другого етапу десятого туру Суперліги чемпіонату України з гандболу.

Одна з найкращих ігрових команди Львівщини зустрічалася к командою з Київщини НУ-ДПС-БВУФК (Ірпінь).

Голова Львівської облдержадміністрації В.Шемчук побажав командам продемонструвати свою найкращу технічну майстерність, а численним глядачам цікавого спортивного видовища.

На грі були також присутні голова федерації гандболу Львівщини Роман Федишин, начальник департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Ірина Романів, начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Юрій Майборода, директор Львівського училища фізичної культури Степан Родак.

Підопічні Василя Козара, продемонструвавши впевнену та зрілу гру, повторно переконливо з рахунком 37-28 перемогли команду з Ірпеня, котра змагається в чемпіонаті за 3-4 місця.

Серед кращих в команді господарок були Ірина Стельмах, Наталія Воловник, Єлизавета Гілязетдінова, Тамара Смбатян, Наталія Сабова, Леся Смолінг та ін.

Зазначимо, що напередодні львівська «Галичанка» також здобула перемогу в грі з командою НУ-ДПС-БВУФК (Ірпінь) з рахунком 24:18.

Наступні ігри «Галичанка» проведе на початку травня в Ужгороді.

Турнірне становище:

1. Карпати (Ужгород)

2. Галичанка (Львів)

3. Дніпрянка (Херсон)

4. НУ-ДПС-БВУФК (Ірпінь)

5. Спартак (Київ)

6. Спарта (Кривий Ріг)

7. Реал-НОШВСМ-НУК (Миколаїв)

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Луцьк: відбулася акція з ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ