Чернівецька міська рада долучилася до всеукраїнської акції «День довкілля»

Чернівецька міська рада долучилася до всеукраїнської акції «День довкілля»

21.04.13 17:43 0 1057
Біля 300 працівників Чернівецької міської ради та Першотравневої у місті ради наводили лад на кладовищі по вулиці Зеленій. 20 квітня, на чолі з керманичем міста Віталієм Михайлішиним працівники усіх відділів та управлінь Чернівецької міської ради долучилися до всеукраїнської акції «День довкілля».

Представники управлінь охорони здоров’я, освіти, культури, відділу у справах сімї та молоді, служби у справах дітей працювали в парку ім. Ю. Федьковича. Працівники департаменту економіки міськради прибирали від сміття Центральний міський цвинтар, що по вулиці Червоноармійській, а працівники департаменту житлово-комунального господарства впорядковували кладовище на вул.Я.Налепки. Керівники і підлеглі дружно стали до роботи, озброївшись рукавичками, граблями, лопатами, вилами та мітлами.

«Наближається світле свято Великодня, усе місто до цього дня має бути охайним, – каже секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин. – Ми робимо одну справу, допомагаючи рідному місту, і все це – від щирої душі».

Скориставшись нагодою, Віталій Михайлішин разом із заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради Василем Тимофєєвим, начальником відділу охорони культурної спадщини Оленою Пушковою та директором «Історико-культурного заповіднику «Кладовище по вулиці Зеленій» Анжелою Ніколаєвою оглянули могилу видатної буковинської письменниці Ольги Кобилянської. З нагоди 150-річчя від дня її народження вирішено віднайти кошти на реставрацію пам’ятника Ользі Кобилянській та на упорядкування прилеглої території.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковина: проведено ...
Наступна новина: У Львівській ОДА обговорено ...

КОМЕНТАРІ