Працівники облдержадміністрації та обласної ради прибирають територію гідропарку в Житомирі

Працівники облдержадміністрації та обласної ради прибирають територію гідропарку в Житомирі

21.04.13 15:15 0 763
На Житомирщині проходить загальнообласна весняна толока. Долучилися до цієї соціальної ініціативи й державні службовці області та обласного центру. Працівники облдержадміністрації та обласної ради прибирають територію в гідропарку у Житомирі, а працівники міської ради взялися за очистку скверів, парків та пам’ятників в місті.

У 2013 році в гідропарку планується створення кращих умов для сімейного відпочинку. Для того щоб оглянути стан території після зими та спланувати подальшу роботу з благоустрою міста до гідропарку завітали голова обласної державної адміністрації Сергій Рижук, голова обласної ради Йосип Запаловський, заступник голови облдержадміністрації – керівник апарату Олександр Никитюк, заступник голови облдержадміністрації Ярослав Долгих, Житомирський міський голова Володимир Дебой.

« гідропарк став більше схожим на ліс, ніж на зону відпочинку. Торік вже почали роботи з благоустрою - зробили міні футбольне поле зі штучним покриттям. Необхідно створити відповідні умови в парку для відпочинку родин, молоді, але так, щоб не нашкодити природі, кожному дереву», - сказав, спілкуючись з журналістами, голова облдержадміністрації Сергій Рижук.

За словами міського голови Житомира Володимира Дебоя, гідропарк – повинен стати місцем відпочинку, спорту та здорового життя. У 2013 році на гідропарк чекає багато змін: наразі очищується колишня танцювальна площадка для створення на ній баскетбольного майданчику, облаштовуватиметься вже створене футбольне поле, буде відновлено дитячий пляж, буде відроджена човнова станція із катамаранами та човнами.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині 22.04. – ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ