У Житомирі висаджено дерева у новому сквері по вулиці Старовільській

У Житомирі висаджено дерева у новому сквері по вулиці Старовільській

21.04.13 17:28 0 876
У загальнообласний день весняної толоки в обласному центрі по вулиці Старовільського висаджено кілька десятків дерев для створення нового скверу для відпочинку. З ініціативою озеленити територію в місті, де колись стояв напівзруйнований старий будинок, до керівництва області та міста звернулися місцеві жителі.

Голова обласної державної адміністрації Сергій Рижук сказав, що це прекрасна ідея створити паркову зону на вулиці Старовільській. Адже тоді ця історична частина обласного центру залишиться для відпочинку, а не буде бажаною для забудовників. Тому ініціатива житомирян була підтримана обласною та міською владою.

У день всеукраїнського суботника – 20 квітня – розпочалися роботи по висадженню дерев по вулиці Старовільській та облагородженні цієї земельної ділянки під зону відпочинку. До місцевих жителів долучилися й голова обласної державної адміністрації Сергій Рижук, голова обласної ради Йосип Запаловський, заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації Олександр Никитюк, Житомирський міський голова Володимир Дебой. Керівництво області та міста разом із житомирянами садили дерева.

Спілкуючись із журналістами Житомирський міський голова Володимир Дебой сказав, що з початку квітня в Житомирі вже проведено багато робіт з благоустрою міста. До прибирання міста за цей час долучилося більше 7 тисяч житомирян, було вивезено більше 200 вагонів сміття та близько 40 вагонів дорожнього змету, побілено стовбури в 1 тисячі дерев, вже висаджено понад 400 нових дерев по місту.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині ...
Наступна новина: У Росії зупинили діяльність ...

КОМЕНТАРІ