Тернопільщина: під час Дня довкілля в області висаджено майже 89 тис. дерев

Тернопільщина: під час Дня довкілля в області висаджено майже 89 тис. дерев

21.04.13 10:25 0 895
У населених пунктах області 20 квітня відбулися акції з благоустрою та озеленення територій, в рамках проведення Дня довкілля.

Як повідомили в управлінні житлово-комунального господарства облдержадміністрації, загалом по області День довкілля проведено у всіх 1056 населених пунктах.

Прибрано 3085 га площ прибудинкових територій, територій адмінбудівель, ліквідовано 737 несанкціонованих сміттєзвалищ відходів, висаджено 88 760 дерев, 12 136 кущів, впорядковано 134,08 тис.кв.м газонів і квітників.

Виконано роботи з благоустрою та приведення у належний санітарний стан парків, скверів, дитячих, спортивних та господарських майданчиків, вулиць, доріг, тротуарів, очищено від побутового сміття береги водойм у населених пунктах, здійснено заходи з прибирання кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів та місць поховань видатних осіб, проведено санітарну рубку у придорожніх лісових насадженнях, очистку та прибирання смуг відведення доріг від сміття, очищено від побутового сміття площадки стоянок автотранспорту та відпочинку вздовж доріг, автобусних зупинок, автопавільйонів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: Чернігівщина: В рамках ...

КОМЕНТАРІ