Михайло Болотських: рятувальники візьмуть шефство над найближчими до підрозділів скверами – нехай це стане прикладом для всіх інших

Михайло Болотських: рятувальники візьмуть шефство над найближчими до підрозділів скверами – нехай це стане прикладом для всіх інших

23.04.13 16:36 0 786
Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій допомагатимуть комунальним підприємствам в озелененні міст та утриманні в належному стані вулиць та парків. Зокрема апарат Держслужби візьме під свій нагляд 2 найближчі сквери. При цьому подібні заходи задля краси міст вживатимуться територіальними підрозділами Служби в усіх регіонах України. Про це 20 квітня під час проведення Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» повідомив Голова ДСНС України Михайло Болотських.

«Ми візьмемо шефство над двома найближчими до нас скверами, зокрема це і парк Олеся Гончара. Ми допомагатимемо в озелененні території, ми приведемо до ладу кювет, встановимо у парку лави, можемо підфарбувати щось, допоможемо в оздобленні клумб декоративним камінням, можливо ялинки чи квіти висадимо. Окрему увагу треба звернути на пам'ятники Олесю Гончару та Валерію Чкалову. Я з усією відповідальністю кажу, що для нас День довкілля не стане разовою акцією. Я не фотографуватимусь з лопатою, але запевняю Вас, проконтролюю, щоб надалі у будь-яку пору року, на постійній основі, не разово, а постійно ми піклуватимемось про територію, прилеглу до Державної служби України з надзвичайних ситуацій», - наголосив Михайло Болотських.

Він також зазначив, що 20 квітня особовий склад Державної служби України з надзвичайних ситуацій бере активну участь у відзначенні Дня довкілля – національному екологічному святі, яке відзначається щорічно у третю суботу квітня.

Рятувальники усвідомлюють важливість проведення подібної роботи, вагомість навіть найменшої дії, спрямованої на охорону довкілля або облагородження вулиць наших міст. Саме тому в усіх регіонах України рятувальники всіх підрозділів долучилися до акції «За чисте довкілля». Обсяг робіт чималий: офіцери і співробітники служби підрізають живопліт, білять бордюри та дерева, висаджують фруктові дерева, наводять розмітку «зебра» на дорогах, впорядковують спортивні майданчики, території спорткомплексів, парків, кладовищ.

«Я переконаний, що подібна робота – це також наш обов'язок. І ми допомагатимемо комунальним підприємствам облагороджувати наше місто. Це питання культури. Сподіваюсь, вже скоро громадяни переконаються у щирих намірах рятувальників і це стане прикладом для всіх інших відомств, підприємств, організацій», - відзначив Голова ДСНС України.

У свою чергу представник Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Оксана Ткаченко подякувала Голові ДСНС України за надану допомогу у парку імені Олеся Гончара в Києві: «Я вперше бачу, щоб нам так допомагали і ми Вам дуже вдячні. Сподіваюся, разом нам вдасться зробити сквери прекрасним місцем відпочинку».

Державна служба

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині внаслідок ...
Наступна новина: Володимир Карпінський: ...

КОМЕНТАРІ