Луцьк: микола Романюк сприятиме ОК «Липинського-4» у завершенні будівництва 180-квартирного житлового будинку

Луцьк: микола Романюк сприятиме ОК «Липинського-4» у завершенні будівництва 180-квартирного житлового будинку

23.04.13 17:13 0 814
Луцький міський голова Микола Романюк зустрівся з представниками житлово-будівельного кооперативу ОК «Липинського-4». В ході зустрічі обговорювались шляхи подальшого сприяння з боку міської влади у завершенні будівництва 180-квартирного житлового будинку на вул. Липинського, 4 у 55-му мікрорайоні міста. За результатами обговорення узгоджено спільні кроки сторін для виділення ОК «Липинського-4» земельної ділянки під існуючим недобудованим житловим будинком для продовження і завершення його будівництва.

Участь у зустрічі також взяли заступник міського голови Лариса Соколовська та в.о. начальника юридичного відділу Наталія Юрченко. Під час розмови, представники ОК «Липинського-4» переконались у тому, що ініціатива деяких депутатів міськради щодо розгляду питання ОК «Липинського-4» на сесії вже 24 квітня 2013 року передчасна і у тому форматі, що пропонується депутатами, малорезультативна.

Міський голова Микола Романюк доручив відповідним службам підготувати необхідний пакет документів для розгляду питання щодо виділення відповідної земельної ділянки ОК «Липинського-4» на травневій сесії Луцької міської ради.

Довідково. У 55-му мікрорайоні міста, на вул. Липинського, 4 ЗАТ «Західпромбуд» проводилось будівництво 180-квартирного житлового будинку. В липні 2009 року Господарський суд Волинської області порушив проти ЗАТ «Західпромбуд» справу про банкрутство. В цей же період будівництво фактично було припинено. У зв’язку із цим, інтереси громадян, які виступили дольовиками-вкладниками, виявились під загрозою.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Роман Навроцький: "Чи ...

КОМЕНТАРІ