Луцьк виблискував у намисті «Перлин Західної України»

Луцьк виблискував у намисті «Перлин Західної України»

23.04.13 08:38 0 1033
19-21 квітня місто Луцьк і Волинська область були представлені на регіональній туристичній виставці «Перлини Західної України», що проходила в рамках відкриття туристичного сезону Хмельницької області.

Цього року в місті Кам’янець-Подільський вперше відбулось спільне відкриття туристичного сезону міста і області вцілому. Організатори заходів зробили презентаційний майданчик «Подільське намисто», де були представлені райони Хмельниччини, організували містечко майстрів народних ремесел, презентацію видавництв туристичної і краєзнавчої продукції. Туристів і жителів міста запросили на відкриття нових туристичних продуктів «Весна в Ботанічному саду», виставок унікальних колекцій «Подільська люлька», «Комплекс оборонних та гідротехнічних споруд ХV-XIXст.».

Місто Луцьк, поряд із Тернополем, Збаражем, Хотином, Меджибожем, Самчиками, було представлено серед «Перлин Західної України».

Приємно зазначити, що спільний стенд Луцька і Волині був одним з найкращих та найінформативніших. Наша презентаційна продукція – путівники, туристичні мапи, буклети, календарі – користувалися неабияким попитом у туристів з України та іноземців з Польщі, Хорватії, Румунії, Білорусі та Росії.

Учасники нашої делегації під час презентації міста Луцька запросили туристів відвідати визначні місця Волині, демонстрували проморолики, провели вікторину «Що ви знаєте про Луцьк?», призи для якої надали наші партнери: рекреаційні комплекси «Срібні лелеки», «Рестпарк», спортивно-оздоровчий комплекс «Адреналін-сіті» та туристична фірма «Нові мандри».

Родзинкою стенду стала дегустація меду та автентичних напоїв – питних медів – від Волинського обласного осередку Гільдії медоварів України.

Зараз Луцьк готується до відкриття власного туристичного сезону, яке, сподіваємось буде не менш цікавим та пізнавальним.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Івано-франківщині ...

КОМЕНТАРІ