Запрошуємо до Луцька на Великодні заходи

Запрошуємо до Луцька на Великодні заходи

23.04.13 14:20 0 727
Луцький міський голова Микола Романюк підписав розпорядження «Про організацію та проведення заходів з нагоди Великодніх свят», яким затверджено ряд святкових заходів, що відбуватимуться у нашому місті.

Зокрема, 6 травня на Театральному майдані відбудеться мистецька акція «Великодня Пасхалія» та святкові заходи в рамках проекту «Мистецька вулиця».

З 12.00-16.00 год. на Театральному майдані та на вул. Лесі Українки виступатимуть фольклорні колективи, у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки - творчі мистецькі колективи міста.

Милуватиме око лучан та гостей міста скульптура «Диво-птаха», яка буде встановлена на Театральному майдані вже 30 квітня. Зараз вона знаходиться у гіпермаркеті «Нова лінія», де буде розписана у стилі, притаманному волинському регіону.

У рамках Великодніх заходів, 6 травня, на Театральному майдані відбудеться конкурс “Писанковий вернісаж”, заключний етап Всеукраїнської благодійної акції «Від серця до серця». У Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки - організовані “Великодні забави”.

На Театральному майдані, вул. Лесі Українки, у Центральному парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки працюватиме святкова Великодня торгівля.

Відповідно до цього ж розпорядження буде обмежено рух автотранспорту на Театральному майдані та на пішохідній вулиці Лесі Українки. Також чергуватиме бригада невідкладної медичної допомоги під час проведення культурно-масових заходів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Буковині піротехніки ...
Наступна новина: Посилено антикорупційну ...

КОМЕНТАРІ