В Луцьку міський голова Микола Романюк побував у правознавчому ліцеї

В Луцьку міський голова Микола Романюк побував у правознавчому ліцеї

23.04.13 12:12 0 943
З робочим візитом у начальному закладі Луцький НВК ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів -правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою побували міський голова Микола Романюк, його перший заступник Святослав Кравчук, секретар міської ради Григорій Пустовіт, начальник управління Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області Олександр Терещук, начальник Луцького МВ УМВС Василь Марчишак. Вони познайомилися з базою навчального закладу, поспілкувалися з ліцеїстами, посадили на згадку груші та яблуні.

Микола Романюк вважає, що з учнів ліцею будуть хороші правоохоронці, вони у навчальному закладі отримають не лише потрібні знання, а й загартуються. Він подякував управлінню Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області за матеріальну і кадрову підтримку і запевнив, що міська рада сприятиме розвитку навчального закладу, 40 відсотків випускників якого вступають до вищих навчальних закладів системи УМВС. Загалом матеріальну базу Луцького НВК ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів -правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою міський голова вважає задовільною. Завершується ремонт санітарно-побутових кімнат, згодом потрібно буде ремонтувати спортивний зал. Якщо кількість ліцеїстів буде збільшуватися, постане питання збільшення спальних кімнат. «Міська рада буде допомагати вирішувати матеріальні питання», –зазначив Микола Романюк.

На зустрічі з учнями ліцею Олександр Терещук відповів на запитання старшокласників, запевнивши, що буде радий їх бачити у рядах волинської міліції. Також подякував Миколі Романюку, Луцькій міській раді за належну підтримку ліцею, який навчає майбутніх правоохоронців, і вручив учням телевізор.

Директор НВК ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів -правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою Анатолій Дудич повідомив, що у них навчається 445 дітей, 169 із них - ліцеїсти, які є прикладом для інших учнів школи. З року в рік тут покращується дисципліна і успішність, учні ліцею є позитивним прикладом для інших дітей. Він подякував гостям за увагу до школи-інтернату.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Буковині 77 ...
Наступна новина: На Львівщині умови надання ...

КОМЕНТАРІ