Івано-Франківщина: фестиваль «Туристична Хмельниччина-2013»

Івано-Франківщина: фестиваль «Туристична Хмельниччина-2013»

23.04.13 16:27 0 794
19-21 квітня управління зовнішніх економічних зв’язків і туризму облдержадміністрації взяло участь у фестивалі «Туристична Хмельниччина-2013» у м. Кам’янці-Подільському.

20 квітня відбувся Регіональний туристичний форум «Хмельниччина відкриває туристичний сезон 2013». З вітальним словом до учасників форуму звернулися заступник голови Хмельницької облдержадміністрації Леонід Гураль, міський голова міста Кам’янець-Подільський Михайло Сімашкевич, представники делегацій з Хорватії, Польщі, Румунії, Білорусі, Росії.

На презентаційному майданчику «Подільське намисто» демонструвались найцікавіші туристичні об’єкти краю, на площі Польський ринок розгорнуло свою роботу містечко майстрів народних ремесел. Туристи і жителі міста були глядачами анімаційної програми від фестивальної агенції «Квітка на камені»(перфоманс фестивалю «Весільна фортеця») на «Алеї закоханих», всі бажаючі могли відвідати виставки унікальних колекцій «Подільська люлька», «Комплекс оборонних та гідротехнічних споруд ХV–XIXст».

З метою популяризації туристичного потенціалу Хмельниччини під час презентації фортець і замків під назвою «Перлини Західної України» в Старому замку організатори зібрали експонати з Луцька, Збаража, Хотина, Меджибожа.

У рамках офіційного відкриття туристичного сезону площа Польський ринок наповнилася учасниками параду оркестрів духової музики (150 юних музикантів потрапили до Книги рекордів України) та запальним молодіжним танцювальним шоу «Plaza DENZ-Ратуша».

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ