Івано-Франківська область: рятувальники переправили через річку 23-річного чоловіка, котрий заблукав під час відпочинку поблизу водойми

Івано-Франківська область: рятувальники переправили через річку 23-річного чоловіка, котрий заблукав під час відпочинку поблизу водойми

23.04.13 18:54 0 858
21 квітня о 19:55 на пункт зв’язку частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення поступило повідомлення від 23-річного мешканця Івано-Франківська з проханням переправити його через річку Бистриця оскільки він заблукав під час прогулянки і не може самостійно повернутися додому.

Як з’ясувалося, того дня, чоловік на велосипеді попрямував в напрямку Вовчинецьких гір і так захопився їздою, що забув про час. Коли почало сутеніти, він вирішив повертатися додому але, з’ясувалося, що заблукав. Хлопець вийшов до річки, яка і стала йому нездоланною перешкодою. Тож нічого не залишалося, як звернутися за допомогою до рятувальників.

Працівники івано-франківської гірської пошуково-рятувальної частини, котрі прибули до місця виклику, на катамарані переправили чоловіка через річку та передали працівникам швидкої медичної допомоги для обстеження. Стан потерпілого задовільний. Від госпіталізації він відмовився.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина: в парку ...

КОМЕНТАРІ