Львівські свободівці долучилися до загальноміської толоки

Львівські свободівці долучилися до загальноміської толоки

23.04.13 10:24 0 739
20 квітня у Львові відбулася загальноміська толока, до якої долучилися активісти Львівської міської організації ВО "Свобода" та депутати-свободівці. Активісти провели благоустрій в Залізничному, Сихівському та Франківському районах міста.

Представники Залізничної районної організації "Свободи" спільно з небайдужими містянами упорядкували територію парку "Білогорща" та посадили дерева. Окрім цього, депутати-свободівці Любомира Вовчок та Юрій Лунь спільно з активістами прибрали територію дитячого навчального закладу № 60 "Сонечко", що на вул. Роксолянии, 27.

Франківська районна організація ВО "Свобода" Львова разом із 130-ма волонтерами прибирали сміття у парку "Горіховий гай".

"Приємно, що громада розуміє: місто це не лише будівлі – квартири, офіси та магазини. Більш важливим є простір, де люди можуть спілкуватися, проводити дозвілля, комунікувати з самими мешканцями міста, сусідами. Парк – не просто місце, де можна прогулятися або зробити ранкову пробіжку, це прекрасна альтернатива проведенню часу за комп'ютером чи екраном телевізора. Зараз ми працюємо над двома проектами: перший – це конкурс екоскульптур, другий – "книжкова алея". Плануємо встановити в школах, дитсадках, офісах окремі контейнери для використаного паперу. За вилучені від здачі макулатури кошти купуватимемо дерева та висаджуватимемо в "Горіховому гаю". Наша концепція парку як простору комунікації та активного дозвілля є новою для Львова. За підтримки львів'ян ця концепція має всі шанси стати реальністю", – зазначив свободівець Андрій Рікота.

Активісти Сихівської районної організації ВО "Свобода" спільно з депутатом-свободівцем Василем Гороном упорядкували територію Снопківського парку. Окрім цього, з ініціативи депутата-мажоритарника в окрузі №24 Івана Лещишина, члени Сихівської районної організації м. Львова разом із мешканцями мікрорайону прибрали Сихівський лісопарк.

"Окрім власне прибирання, ми намагаємося донести до людей тезу про відповідальність за чистоту природи, а відповідно і здоров'я прийдешніх поколінь. Не забуваймо: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять", – зазначив Іван Лещишин.

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" вдячне всім мешканцям, які долучилися до загальноміської толоки та допомогли впорядкувати Львів напередодні Великодня.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ