16 квітня

16 квітня "Бурштиновий Дім на Печерську" відвідали міський голова Рівного та делегація представників польського міста Забже

23.04.13 18:35 0 978
16 квітня 2013 року "Бурштиновий Дім на Печерську" відвідали міський голова Рівного Володимир Хомко та делегація представників польського міста Забже, очолювана Президентом міста пані Малгоджатою Манька - Шулік.

Ознайомившись з проектами Асоціації "Український Бурштиновий Світ", представленими в "Бурштиновому Домі на Печерську", гості мали хорошу нагоду оцінити "бурштиновий потенціал" України і визначити орієнтири для майбутньої співпраці в сферах культури, туризму та оздоровлення.

Асоціація "Український Бурштиновий Світ" вже відома в Україні інноваційним підходом до використання бурштину. Щойно, на початку квітня, відбулося урочисте відкриття проекту "Бурштинові мозаїки в Софії Київській", в рамках якого сучасними митцями вперше у світі створені мозаїчні панно з використанням українського бурштину в класичній мозаїчній техніці за мотивами візантійських мозаїк та фресок.

Уряд міста Забже відомий в Польщі як команда однодумців, що вміє знаходити інноваційні вирішення складних задач. Саме в Забже завдяки зусиллям місцевого Уряду відпрацьовані вугільні копальні були перетворені на об'єкти промислового туризму №1 в Європі.

Україні є що показати Світові, а Польща готова ділитися набутим в Євросоюзі досвідом і є головним лобістом України в Європі останні 20 років.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Буковині за крадіжку ...
Наступна новина: На Тернопільщині валентин ...

КОМЕНТАРІ