Співпраця між Житомирщиною та  Гомельською областю Республіки Білорусь активізується  і поглиблюється

Співпраця між Житомирщиною та Гомельською областю Республіки Білорусь активізується і поглиблюється

23.04.13 16:30 0 770
Україна і Республіка Білорусь, як добрі сусіди, традиційно мають гарні відносини у всіх сферах життєдіяльності, які з часом тільки міцніють та збагачуються. Економіка, культура, туризм – це основні напрямки шньої співпраці між країнами.

Житомирщина є учасницею програми транскордонного співробітництва між Україною і Білоруссю. Україна представлена п’ятьма регіонами: Волинською, Житомирською, Рівненською, Чернігівською і Київською областями. Білорусія ж представлена Гомельською та Брестською областями. Вибір визначався прикордонним розташуванням регіонів. Ще у 2004 році була укладена Угода про співробітництво між Житомирською облдержадміністрацією України та Гомельським обласним виконавчим комітетом Республіки Білорусь.

Наразі видано розпорядження голови Житомирської облдержадміністрації Сергія Рижука Про затвердження Плану заходів на 2013-2015 роки щодо реалізації Угоди між Житомирською облдержадміністрацією України та Гомельським обласним виконавчим комітетом Республіки Білорусь про торгово-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво, в якому окреслено основні напрямки майбутньої співпраці.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині внаслідок ...

КОМЕНТАРІ