Сергій Надал: «Дякую всім тернополянам, установам та організація за спільне прибирання міста»

Сергій Надал: «Дякую всім тернополянам, установам та організація за спільне прибирання міста»

23.04.13 20:10 0 942
Міський голова Тернополя Сергій Надал подякував всім установам, котрі долучилися до прибирання міста у День довкілля, 20 квітня.

«Тільки спільними зусиллями, забезпечивши партнерство влади та громади, ми зможемо зберегти належний благоустрій Тернополя, - зазначив очільник міста. – У День довкілля до прибирання долучилися ті, кому небайдуже рідне місто, чистота та озеленення його парків, скверів. Такі заходи як толока показують нам, наскільки дружніми та організованими можуть бути тернополяни, різні за напрямом роботи установи. Наскільки об’єднує людей спільна благородна мета. місто прибирали не лише представники влади та громадських організацій, а й правоохоронні органи. Велике спасибі вам за якісно зроблену роботу. Сподіваюся, що всі ми отримали не лише можливість попрацювати на благо рідного міста, але й побути на природі гуртом, зарядитися гарним настроєм».

На виконання розпорядження міського голови проведено широкий комплекс робіт, спрямованих на поліпшення благоустрою міста, озеленення та покращення стану довкілля.

Активно прийняли участь у толоці 80 навчальних закладів в кількості 8000 учнів та вчителів, близько 1000 студентів. Виконано роботи з впорядкування території навчальних закладів – 120 га, обрізано дерев та кущів – 3 200 штук, впорядковано квітників – 12 000 кв.м., відремонтовано огорож - 700 м.п., відремонтовано обладнання спортивних та ігрових майданчиків – 400 штук.

Родзинкою Дня довкілля було проведення акції міського голови – «Віднови, збережи, передай», де на території парку ім. Т. Шевченка висаджено 100 дерев декоративної породи катальпа.

Крім того, представниками управлінь та відділів міської ради виконано роботи з очищення територій парків міста, скверу Миру та «Калинового бескиду» на вул. Перля.

Комунальними та житлово-експлуатаційними підприємствами розроблено індивідуальні конкретизовані плани, згідно яких на даний час виконано запланований обсяг робіт, пов’язаних з впорядкуванням прибудинкових, закріплених територій, ремонту і посадкою зелених насаджень та інші види робіт.

На даний час спільними зусиллями частково очищено території придорожніх зелених смуг об’їзної дороги та зелених зон на вулицях Бережанській (до міського кладовища), Слівенській - Монастирського, Протасевича, Довженка, Поліській, Бродівській, Текстильній, Корольова, Р.Купчинського, 15 Квітня, пр. С. Бандери, проспекту Злуки, М.Кривоноса, Винниченка, та інших.

Проводились роботи з очищення територій міських кладовищ на вул. Микулинецькій та біля с. Підгороднє.

Велику увагу приділено очищенню придорожніх зелених зон від вул. Бережанської до кладовища біля с. Підгороднє та впорядкуванню пам’яток і меморіальних комплексів, які знаходяться на території кладовища на вул. Микулинецькій.

Підтримали акцію 25 підприємств та організацій в кількості понад 675 чол.

Закладами охорони здоров’я впорядковано прилеглі та закріплені території на площі 16,3 га, прийняло участь близько 500 чол.

Також долучились до виконання заходів 12 установ у сфері культури і мистецтв (320 працівників).

Депутатським корпусом міської ради впорядковано територію бульвару Данила Галицького.

Прокуратура міста та області прибирала вул. Листопадову, сквер біля пам'ятника Я. Стецьку, зелену зону при вході в Старий парк.

За ініціативи ПАТ КБ «Приватбанк», працівниками, в кількості 100 чоловік очищено зелену зо на вул. Винниченка від сміття.

ПрАТ «Київстар» (30 чол.) впорядковано зелену зону та відкоси на вул. Бродівській.

Громадська організація «Файне місто» (400 чол.) приймала участь в очищенні від сміття частини території регіонального ландшафтного парку «Загребелля».

Тернопільською обласною організацією Політичної партії «Удар Віталія Кличка» (100 чол.) очищено узбіччя вздовж вул. Корольова.

Представниками ВО «Свобода» прибрано зелену зону на вул. Микулинецькій.

ТОВ «ТернопільКомуналСервіс» організовано роботи з оперативного вивезення складованих поліетиленових мішків після проведення очищення території міста в кількості понад 3,0 тис. шт.

Особливо слід відмітити тих, хто прийняв активну участь в організації і виконані робіт з впорядкування прибудинкових, прилеглих і закріплених територій:

* загальноосвітні навчальні заклади (ТЗОШ №22, 26, 29),

* Тернопільська комунальна міська лікарня №2,

* ПАТ КБ «Приватбанк»,

* ПрАТ «Київстар»,

* громадська організація «Файне місто»,

* Тернопільська обласна організація Політичної партії «Удар Віталія Кличка»,

* представники ВО «Свобода»,

* підприємства, які обслуговують житловий фонд міста (ПП «Східний масив», ПП «Дружба сервіс житло 1», ПП «Наш дім»).

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині на ...
Наступна новина: Борці з кіберзлочинністю ...

КОМЕНТАРІ