Циганник: Гравці та тренери

Циганник: Гравці та тренери "Шахтаря" жодного разу не прийшли на пряме включення

23.04.13 08:06 0 900
Гравці та тренери донецького "Шахтаря" з 2010 року не приходять на післяматчеві флеш-інтерв`ю телеканалу 2+2. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Про це в інтерв`ю Футбол24 заявив ведучий програми "Профутбол" Ігор Циганник.

"Ще із 2010 року, відколи наш канал почав транслювати ігри чемпіонату України, ні Мірча Луческу, ні будь-хто із футболістів "Шахтаря" жодного разу не прийшов на наші післяматчеві включення, – каже Циганик.

– Свою позицію донецький клуб мотивує тим, що "2+2" не є офіційним транслятором Прем’єр-ліги. Погодьтесь, якось дивно воно звучить. Ми показуємо домашні ігри 7 клубів, також маємо спонсорські контракти, зобов’язання перед партнерами, уболівальниками. Невже ми є неофіційним транслятором?

Але коментарі представників "Шахтаря" наші журналісти можуть брати тільки разом зі своїми колегами в мікст-зоні, а про жодні флеш-інтерв’ю після матчів не йдеться. Усе через офіційну позицію клубу. І нічого ми не можемо вдіяти в цій ситуації. Залишається тільки прийняти і толерувати позицію "Шахтаря", - розповів ведучий.

Нагадаємо, що директор телеканалу "Футбол" Олександр Денисов обурився тим, що президент "Динамо" Ігор Суркіс заборонив своїм гравцям та тренерам давати інтерв`ю телеканалу "Футбол".
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ