На Хмельниччині мільйонні статки задекларували дев’ять подолян

На Хмельниччині мільйонні статки задекларували дев’ять подолян

23.04.13 12:33 0 701
За тиждень до завершення деклараційної кампанії понад 8 тисяч краян, не враховуючи державних службовців, повідомили головне управління Міндоходів у Хмельницькій області про свої минулорічні доходи. Наразі активи подолян перевищили 332 мільйони гривень. До місцевих бюджетів регіону надійде майже 7 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб. 3 мільйони гривень подолянам буде компенсовано з казни у вигляді податкової знижки.

«Вже зараз можна стверджувати, що європейські норми життя стають все ближчими для жителів регіону, адже з року в рік деклараційна кампанія приносить все значніші надходження до бюджету. Не може не викликати оптимізму й той факт, що все більше й більше успішних громадян не приховують свій успіх, а чесно декларують доходи», – зауважує голова ДПС у Хмельницькій області Ігор Сінгаєвський.

На часі до регіонального управління Мндоходів вже 9 подолян подали мільйонні декларації. З них четверо краян повідомили про продаж нерухомості, два жителя області – про прибутки від інвестування, ще двоє громадян задекларували доходи, отримані від двох або більше роботодавців у розмірі, що перевищує 120 мінімальних зарплат, та одна декларація надійшла про отримання спадщини.

Загалом найбільш активно звітують до податкової ті, хто у минулому році отримував спадщину – майже 2000 декларацій на більш як 102 мільйони гривень. 818 громадян повідомили про продаж автівок та іншого рухомого майна, їх доходи склали більше 45 мільйонів гривень. Ще понад 630 подолян, які у минулому році надавали в оренду квартири, земельні ділянки чи іншу нерухомість задекларували майже 3 мільйони гривень. 2727 краян звернулись до податківців за отриманням податкової знижки.

«Деклараційна кампанія триває до 1 травня. Тому запрошую усіх громадян, які ще не прозвітували про свої доходи, до податкових інспекцій краю, або ж пропоную скористатись сервісом «он-лайн» декларування на єдиному веб-порталі Міністерства доходів і зборів Україйни», – нагадує Ігор Сінгаєвський.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Податківці та митники ...
Наступна новина: Олександр Вілкул: «У ...

КОМЕНТАРІ