За чотири місяці цього року до чернівецьких податківців громадяни надіслали 458 звернень

За чотири місяці цього року до чернівецьких податківців громадяни надіслали 458 звернень

23.04.13 11:56 0 832
За чотири місяці цього року до чернівецьких податківців громадяни надіслали 458 звернень, тоді як за аналогічний період минулого року податківцями було розглянуто 839 письмових звернень та заяв, тобто майже вдвічі більше.
Суттєве зменшення звернень з питань оподаткування свідчить про підвищення податкової грамотності платників податків та зростання податкової культури мешканців нашого міста.
Разом з тим, цього року зросла кількість повідомлень чернівчан про факти ухилення від сплати податків. За неповних чотири місця 36 жителів обласного центру повідомили податківців про такі випадки, тоді як минулого року інформацією про порушників поділились 25 осіб.
Всі звернення розглянуті в терміни, питання вирішенні по суті та відповідно до чинного законодавства надані письмові роз'яснення.
Звертаємо увагу, на те що кожен чернівчанин має право на звернення до державних органів та їхніх посадових осіб. Тож, у ДПІ у м. Чернівцях за адресою вул. Червоноармійська 200А, кім.112 проводяться особисті прийоми громадян посадовими особами інспекції, згідно затвердженого графіку, з питань, що входять до компетенції органів державної податкової служби. Попередній запис на особистий прийом до керівництва податкової здійснюється у робочі дні за телефоном 54-60-05.
Відділ взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю
ДПІ у м. Чернівцях
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Школярам міста Суми ...
Наступна новина: У рамках акції «За чисте ...

КОМЕНТАРІ