УБОЗівці перекрили канал надходження синтетичних наркотиків з Європи

УБОЗівці перекрили канал надходження синтетичних наркотиків з Європи

23.04.13 22:24 0 812
Працівники управління по боротьбі з організованою злочинністю Управління МВС України в Черкаській області припинили діяльність злочинного угрупування, учасники якого налагодили канал постачання синтетичних наркотиків з країни Західної Європи.

Організували кримінальний бізнес мешканці Черкас. При цьому отримували наркотики вони з закордону за допомогою нашого співвітчизника, який декілька років тому поїхав з України.

Для отримання «одурманюючої отрути» правопорушники винайшли безпечний метод – переміщення приватними автоперевізниками. Необхідно було лише сплатити кошти через систему грошових переказів, та вже через деякий час посилку з товаром можна  забирати в Черкасах і не турбуватися про перетин кордону.

Від митного контролю наркотичні засоби приховувались та маскувались у посилках серед побутових речей та продуктів харчування.

Далі зловмисники вже реалізовували таблетки через розгалужену мережу дилерів на території області. Чоловіки мали чималий прибуток, оскільки 1 таблетку вони могли продати за 700 грн.

УБОЗівці затримали зловмисників «на гарячому» при отриманні чергової партії наркотиків. Загальна вартість вилученого за цінами чорного ринку складає 50 тисяч гривень.

Як з’ясувалося, деякі з них раніше вже мали проблеми з законом за скоєння злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних речовин.

Учасників злочинної групи затримано. За фактом торгівлі наркотиками відкрито кримінальне провадження.

Прес-служба ГУБОЗ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині упродовж доби ...
Наступна новина: Вінницькі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ