Чернівці: Питання реконструкції 5-го сектору Калинівського ринку буде вирішено спільно з підприємцями протягом місяця

Чернівці: Питання реконструкції 5-го сектору Калинівського ринку буде вирішено спільно з підприємцями протягом місяця

24.04.13 13:01 0 774
Віталій Михайлішин, секретар Чернівецької міської ради:

«Реконструкція 5-го сектору Калинівського ринку необхідна і неминуча. Адже там торгують продуктами харчування, а умови роботи нині не відповідають ані санітарним вимогам, ані стандартам пожежної безпеки. У ході реконструкції буде зроблено асфальтне покриття, проведено електрику та інші комунікації, упорядковані ряди всередині сектору. Усі роботи триватимуть лише протягом 2-х місяців.

Під час робочої зустрічі з підприємцями ми дійшли спільної згоди, що тимчасово, на час проведення реконструкції, торгівельні місця будуть перенесені з 5-го у 4-й сектор. Але «завдяки» втручанню політичних сил у виключно внутрішнє питання ринку, ми знову бачимо розгубленість, нерозуміння та спротив частини підприємців. На жаль, у нашому місті існують політикани, які використовують простих людей для задоволення власних політичних амбіцій і піару. Звертаючись до підприємців, хочу підкреслити – ці політичні сили не допомагають вам, а шкодять, оскільки їм не цікаві ваші щоденні проблеми.

Ще раз закликаю підприємців до відкритого діалогу з адміністрацією МТК «Калинівський ринок», Виконавчим комітетом Чернівецької міської ради. Запевняю, що ніхто не залишиться обманутим, влада діятиме прозоро. За кожним, хто звернеться до адміністрації ринку, буде закріплено місце для здійснення торгівельної діяльності. Ніколи більше не буде практики, щоб за одну ніч потайки від громади встановлювалося 120 контейнерів!

Протягом місяця я щонайменше двічі особисто зустрінусь з людьми на 5-му секторі ринку. Спільно ми відпрацюємо усі деталі проведення реконструкції, обговоримо, як відбуватиметься переміщення підприємців на 4-й торговий сектор, а потім назад – на реконструйований 5-й. І тільки це спільне рішення буде винесене та затверджене на черговому засіданні Виконавчого комітету.»

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Три українці в першій ...
Наступна новина: На Житомирщині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ