Делегація Луцької міської ради ознайомиться з найкращими напрацюваннями Європейського Союзу щодо скорочення споживання енергетичних ресурсів

Делегація Луцької міської ради ознайомиться з найкращими напрацюваннями Європейського Союзу щодо скорочення споживання енергетичних ресурсів

24.04.13 18:55 0 896
24 квітня у м. Векшйо (Швеція) відбудеться навчальна зустріч у рамках проекту «MODEL-CIUDAD». Захід об’єднає всіх учасників цього грантового проекту та покликаний вирішити ряд важливих питань співпраці у галузі енергозбереження.

Участь у навчальному візиті візьмуть представники міст Львова, Кам’янця-Подільського (Україна), Спітака (Вірменія), Тбілісі (Грузія), Дрокії (Молдова), а також асоціацій «Енергоефективні міста України» та ЕЕР (Молдова).

Також 25-26 квітня 2013 року у м. Векшйо відбудеться щорічна конференція, організована Асоціацією «Energy Cities», спрямована на підвищення рівня обізнаності громадськості щодо важливості енергозбереження. Цей захід є гарною можливістю ознайомитись з найкращими напрацюваннями Європейського Союзу щодо скорочення споживання енергетичних ресурсів та зменшення викидів шкідливих речовин у атмосферу.

Від Луцької міської ради участь у заходах візьмуть заступник міського голови Тарас Яковлев та начальник відділу з енергозбереження управління економіки Костянтин Патракеєв.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дні Львова в Сумах: за 4 ...
Наступна новина: На Житомирщині протягом ...

КОМЕНТАРІ