На Волині цього року відремонтують майже 800 дорожніх об’єктів

На Волині цього року відремонтують майже 800 дорожніх об’єктів

24.04.13 16:30 0 894
Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко провів нараду з питань організації дорожньо-ремонтних робіт. Найперше Олександр Башкаленко проаналізував виконання містами та районами попередніх доручень. Зокрема, щодо прийому-передачі на баланс об’єктів 2012 року, завдання не виконане лише Луцьким міськвиконком. Від Луцька також не надійшла інформація про якість проведеного у минулому році ремонту доріг. Такі листи-претензії надіслали Горохівська та Старовижівська райдержадміністрації. Інші райони і міста зауважень не мають. Перший заступник голови облдержадміністрації зазначив, що виконавців неякісних робіт зобов’яжуть за власні кошти ліквідувати виявлені руйнування дорожнього полотна.

Олександр Башкаленко також повідомив, що цього року планується відремонтувати майже 800 об’єктів на загальну суму понад 122 мільйони гривень, у тому числі 55 млн.грн. за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам та 67 млн.грн. – з обласного бюджету.

Проектно-кошторисну документацію на виконання робіт за рахунок коштів державної субвенції і досі не виготовили Володимир-Волинський, Старовижівський, Турійський райони. Луцьк подав проектно-коштористу документацію лише на 3 із 48 об’єктів. Низький відсоток виконання цього завдання у Камінь-Каширському, Ківерцівському та Ковельському районах. Підготовку завершили повністю Локачинський, Любомльський, Рожищенський та Шацький райони. Виготовлення проектно-кошторисної документації на виконання робіт за рахунок коштів обласного бюджету повністю завершили Володимир-Волинський, Горохівський, Іваничівський, Ківерцівський, Локачинський, Любешівський, Любомльський, Маневицький, Рожищенський та Шацький райони. Найгірше з підготовкою проектно-кошторисної документації впоралися у Нововолинську – 0% виконання.

 

Прес-служба облдержадміністрації

 
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернополян закликають ...
Наступна новина: Львівщина: «АТП №1 ...

КОМЕНТАРІ