Волинь стабільно працює, реалізовуючи завдання Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава»

Волинь стабільно працює, реалізовуючи завдання Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава»

24.04.13 14:40 0 789
В Україні особлива увага Президента та Уряду приділяється реформуванню системи надання адміністративних послуг на всіх рівнях, - наголосив голова облдержадміністрації Борис Клімчук на шньому спільному засіданні регіонального комітету з економічних реформ та регіональної ради підприємців області, на якому обговорено основні напрями проведення економічних реформ на 2013 рік у сфері інвестиційної діяльності та надання адміністративних послуг.

Як підкреслив Борис Клімчук, спрощення механізмів отримання різноманітних довідок та документів для громадян є одним із важливих напрямків економічної реформи в державі та одним із важливих аспектів у подоланні корупційних явищ у нашій державі.

Тому, в рамках втілення в області Закону України «Про адміністративні послуги», в усіх районах та містах області будуть створені центри надання адмінпослуг. Зокрема, у Луцьку відкриття заплановане у другу декаду травня поточного року.

Уже розроблені інформаційні картки з переліком адмінпослуг, необхідних документів для їх отримання та алгоритмами звернень до ЦНАПів. Вони вже розміщені на сайті «Адміністративні послуги органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування Волинської області» ( http://www.ap.volyn.ua). Крім того, за словами директора департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Олександра Блащука, дозвільні центри, які зараз працюють у всіх районах і містах обласного значення, стануть складовою частиною ЦНАПів.

Влада й надалі активно працюватиме над втіленням реформ для покращення інвестиційного бізнес-клімату в регіоні. А пріоритетними напрямками у сфері залучення інвестицій є: розвиток агропромислового комплексу, створення нових і реконструкція діючих потужностей харчової та переробної промисловості;машинобудування, деревообробна та легка промисловість; будівництво; охорона довкілля і розвиток соціальної інфраструктури та туристично-рекреаційний комплекс.

 

Прес-служба облдержадмінітсрації

 
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ