На Волині запрацює сайт із графіком перевірок

На Волині запрацює сайт із графіком перевірок

24.04.13 09:57 0 947
На Волині запрацює сайт із графіком перевірок, на якому буде розміщена інформація про заплановані перевірки контролюючих органів суб’єктів підприємницької діяльності. Про це голова облдержадміністрації Борис Клімчук повідомив на спільному засіданні регіонального комітету з економічних реформ та регіональної ради підприємців в області.

«Бізнес має знати завчасно про перевірку, щоб планувати роботу підприємства. Президент України ставить чітке завдання – сприяти бізнесу, постійні перевірки дають абсолютно протилежний результат. Чесний бізнес для нас – попереду, оскільки підприємці створюють робочі місця та наповнюють бюджет», - наголосив голова облдержадміністрації.

Як поінформував перший заступник голови Державної податкової служби у Волинській області Андрій Тимейчук, за два роки в області кількість перевірок зменшилась утричі. В той же час, спостерігається зростання обсягів сплачених податків, зокрема на Волині у першому кварталі ц.р. до бюджетів усіх рівнів надійшло 523 млн грн.

«Менше перевірок – більше надходжень. Це мають розуміти контролюючі органи краю і діяти, не створюючи перешкод бізнесу», - резюмував Борис Клімчук.

 

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина особливо ...
Наступна новина: На Тернопільщині через ...

КОМЕНТАРІ