У Луцьку буде створений Центр реінтеграції бездомних громадян

У Луцьку буде створений Центр реінтеграції бездомних громадян

24.04.13 08:03 0 769
З Державного фонду сприяння місцевому самоврядування в Україні надійшов офіційний лист на ім’я Луцького міського голови з інформацією про те, що проект «Створення Центру реінтеграції бездомних громадян в місті Луцьку» став переможцем Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування 2012 року.

Після внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік» в частині фінансування Програм-переможців Конкурсу буде укладена партнерська угода щодо реалізації проекту між Луцькою міською радою та дирекцією Конкурсу та затверджуватиметься кошторис витрат відповідно до заходів проекту.

Інформація про результати конкурсу розміщена на веб-сторінці Дирекції Конкурсу (www.municipal.gov.ua).

В процесі реалізації проекту буде утворено систему реінтеграції та забезпечення повноцінного включення у суспільство бездомних громадян, а також забезпечено вільний доступ бездомних громадян до отримання допомоги. Завдяки впровадженюю заходів проекту вдасться привернути увагу громадськості до проблем безпритульності, забезпечити толерантне ставлення до бездомних.

Для потреб Центру реінтеграції в рамках вищезазначеної ініціативи планується здійснити реконструкцію приміщення та відповідного його обладнати, закупити спеціалізований автомобіль, а також створити умови для відділення нічного перебування бездомних та для відділення ресоціалізації.

Партнером Луцької міської ради в рамках реалізації даного проекту є Волинський обласний благодійний фонд «Переображення».

Відділ проектної діяльності управління

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Подорож сталкерів до ...
Наступна новина: Гірські рятувальники ...

КОМЕНТАРІ