Луцький міський голова Микола Романюк здійснив робочий візит на підприємство «Луцьккондитер»

Луцький міський голова Микола Романюк здійснив робочий візит на підприємство «Луцьккондитер»

24.04.13 18:19 0 1112
Луцький міський голова Микола Романюк перебував із робочим візитом та ознайомлювався із виробничими потужностями ТзОВ «Луцьккондитер».

Нагадаємо, станом на 01.04.2013 року ТзОВ «ВКФ «Луцьккондитер» ліквідувало борг перед найманими працівниками з виплати заробітної плати, хоча й перебувало у числі банкрутів.

З діяльністю підприємства, технологічними процесами, розробкою нових та дотримання існуючих рецептур ознайомив директор ТзОВ «ТД «Луцьккондитер» Олександр Ляцевич. За його словами, люди, які працюють на підприємстві, віддані своїй роботі й працюють тут вже давно.

«У виробництві ми віддаємо перевагу використанню натуральних продуктів. Максимум збереглись ті рецептури, які були придумані раніше, й створюються нові рецепти», - зазначив він.

Міський голова поцікавився, скільки продукції виробляє підприємство у різні періоди року. За словами Олександра Ляцевича, в середньому – це 600-700 кг щоденно, якщо пікові сезони – до тонни й більше. Мова йде про передсвяткові дні: Новий рік, 8 березня тощо. Виготовлена продукція одразу йде на реалізацію, й на кожне свято готується окремий перелік продукції.

Реалізовують продукцію в основному в нашому місті, також у Волинській області загалом, ще реалізують у Рівненську, Львівську, Житомирську, Тернопільську області. «На перспективу планують заморожувати продукцію, аби збільшувати географію збуту», - зауважив Олександр Ляцевич.

Також він поінформував, що партнери підприємства – це перевірені часом та досвідом компанії. Це дає змогу закуповувати сировину гарантованої якості. «Вся сировина, яка надходить на фабрику, проходить перевірку на свіжість та якість у спеціальній лабораторії, і тільки після цього відправляється у цех», - зазначив директор ТзОВ «ТД «Луцьккондитер» Олександр Ляцевич.

«Зимова вишня», «Волинська казка», «Жіночі примхи», «Чері», «Трюфель», «Мокко», «Йогурт-мікс смородиновий» - і це тільки торти, які готує підприємство, також серед переліку смаколиків - цукерки шоколадної та помадної груп, печиво, карамель, трубочки тощо. За словами, завідувача виробництва Любові Менькач, підприємство виробляє до 30 видів бісквітної продукції, понад 10 видів шоколадної групи цукерок та 25 видів помадних.

Провівши дегустацію представленої продукції, міський голова був задоволений її смаковими якостями. Позитивом відзначив те, що підприємство використовує лише якісну та натуральну сировину. «Адже – це здоров’я людей, необхідно аби вони споживали свіжу та здорову продукцію», - сказав він й додав, що приємно з того, що підприємство розвивається й шукає нові ідеї у створенні та реалізації продукції.

Опісля директор підприємства ТзОВ «ТД «Луцьккондитер» Олександр Ляцевич вручив міському голові Миколі Романюку великий торт, виготовлений на підприємстві. Міський голова передав його особисто підопічним територіального центру соціального обслуговування міста Луцька.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: "ПСЖ" погодив умови ...

КОМЕНТАРІ