На Івано-Франківщині відбувся круглий стіл по питаннях екології у Галичі

На Івано-Франківщині відбувся круглий стіл по питаннях екології у Галичі

24.04.13 10:48 0 877
22 квітня у ПК «Прометей» м.Бурштина за ініціативи компанії ДТЕК відбувся круглий стіл на тему: «Вирішення екологічних проблем теплогенерації України як запорука забезпечення національної енергонезалежності». У роботі круглого столу взяли участь представники влади, компанії ДТЕК, народні депутати, громадськість, експерти. Міський голова Бурштина Петро Курляк розповів про співпрацю з ДТЕКом в плані соціального партнерства.

Генеральний директор ДТЕК Максим Тімченко зазначив, що компанія минулого року сплатила 2.5 млрд. грн. екологічного податку. «Ми хочемо бути лідерами у веденні екологічної політики. Сподіваюся, Бурштинська ТЕС покаже приклад як Україна виконує міжнародні зобов’язання по дотриманню європейських екологічних стандартів». Він проінформував присутніх про діяльність компанії в питанні екологічної безпеки.

Учасники круглого столу, в своїх виступах зазначили важливість і актуальність обговорюваної проблеми.

Голова райдержадміністрації Григорій Івасишин висловив керівництву компанії ДТЕК ряд конкретних пропозицій щодо покращення екологічної ситуації в районі, наголосивши, що лише завдяки плідній співпраці можна досягти успіху.Участь у роботі круглого столу взяли перший заступник голови облдержадміністрації Василь Плав’юк, начальник Державного управління охорони навколишнього природного середовища в області Михайло Бойко

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 1)
Наступна новина: НБА. "Бруклін" програв ...

КОМЕНТАРІ