Генконсульство Угорщини вдячне за успіх «Сільви» в Івано-Франківську і  хоче зберегти імпульс відносин та збагатити співпрацю новим змістом

Генконсульство Угорщини вдячне за успіх «Сільви» в Івано-Франківську і хоче зберегти імпульс відносин та збагатити співпрацю новим змістом

24.04.13 08:03 0 812
Генеральне консульство Угорщини у м. Ужгороді адресувало голові Івано-Франківської облдержадміністрації Михайлу Вишиванюку листа, у якому від імені Генерального консульства та заступника держсекретаря Управління прем’єр-міністра Угорщини Мадяра Левенте – «щирі слова подяки за підтримку і співпрацю, сприяння гастролям та успіху Будапештського театру оперети в Івано-Франківську, митці якого отримали грандіозні враження».

«Водночас висловлюємо і визнання всім співробітникам Івано-Франківської обласної державної адміністрації та керівникам обласного академічного музично-драматичного театру ім. Івана Франка, - йдеться у листі. - І особисто його директору Ростиславу Держипільському за допомогу в організації вистави «Сільва».

Генеральне консульство Угорщини у м. Ужгороді запевняє: проведені в Івано-Франківську переговори із заступником держсекретаря Управління прем’єр-міністра Угорщини «були хорошими та корисними доповненнями переговорів наших прем’єр-міністрів в Угорщині». У «скорому часі» угорська сторона повернеться до конкретних питань, порушених на переговорах, оскільки хоче «зберегти імпульс відносин і збагатити співпрацю новим змістом».

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Подорож сталкерів до ...
Наступна новина: Гірські рятувальники ...

КОМЕНТАРІ