На Івано-Франківщині на Городенківщині, яка веснує, побував голова облдержадміністрації  Михайло Вишиванюк. У Чернятині та Серафинцях незабаром відкриють після капремонту  лікарські амбулаторії

На Івано-Франківщині на Городенківщині, яка веснує, побував голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк. У Чернятині та Серафинцях незабаром відкриють після капремонту лікарські амбулаторії

24.04.13 12:19 0 837
Під час зустрічі голови обласної державної адміністрації Михайла Вишиванюка з головою Городенківської райдержадміністрації Іваном Морозом йшлося про завершення посівної кампанії.

Зазначалося: посівна триває; на площі 11028 га проведено підживлення озимих зернових та озимого ріпаку, що становить 100% до прогнозу; посіяно 6070 га ярих зернових із плану 8290, що становить 73% до прогнозу. Продовжується посів кукурудзи на зерно, цукрових буряків, соняшнику та інших сільськогосподарських культур.

Іван Мороз розповів Михайлу Вишиванюку про те, як минулої суботи пройшла на Городенківщині «весняна толока», про роботи з благоустрою сіл, селищ, підготовку Городенківщини до відзначення Дня Перемоги.

За словами голови РДА Івана Мороза, незабаром після капітального ремонту в селах Чернятин та Серафинці відкриють «прекрасні приміщення сільських лікарських амбулаторій сімейного типу».

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь готується до ...
Наступна новина: Чернігівщина: Відмічаються ...

КОМЕНТАРІ