В Івано-Франківську микола Вітенко просить розібратись із ситуацією щодо обрізки дерев у парку на вулиці Молодіжній

В Івано-Франківську микола Вітенко просить розібратись із ситуацією щодо обрізки дерев у парку на вулиці Молодіжній

24.04.13 08:47 0 891
Var hupso_services=new Array("Twitter","Facebook","Google Plus");var icon_type = "icons";

Секретар Івано-Франківської міської ради Микола Вітенко просить міського голову Віктора Анушкевичуса розібратися із правомірністю зрізки дерев у парку на вулиці Молодіжній

Під час оперативної наради у міського голови, 23 квітня 2013 року, на порядку денному стояло питання підведення підсумку проведеної загальноміської толоки минулими вихідними.

Як повідомив присутнім заступник начальника департаменту комунального господарства транспорту та зв’язку Михайло Смушак, участь у толоці взяли 1717 мешканців Івано-Франківська. Під час толоки було прибрано 7924 га. території, висаджено 149 дерев та 1200 кущів. Загалом із міста було вивезено 60 тракторів сміття, ліквідовано 12 стихійних сміттєвзвалищ.

Більшість представників керівництва міста, а саме міський голова, секретар міської ради, заступники міського голови та керуючий справами міськвиконкому, прибирали парк на вулиці Молодіжній.

На оперативній нараді секретар міськради Микола Вітенко заявив, що під час прибирання парку було виявлено, що у ньому стоять багато сухих та старих дерев, які потребують негайної зрізки. Натомість нещодавно у парку здійснено обрізку чималої кількості дерев у одному місці, що викликає сумнів, чи справді була потреба саме їх зрізати.

Микола Вітенко попросив Віктора Анушкевичуса передати директору міського парку Володимиру Ротару побажання проводити обрізку об’єктивно, а не зрізати здорові дерева під щось.

Міський голова погодився із секретарем, давши доручення Михайлу Смушаку розібратися у ситуації, і якщо справді виявиться, що було зрізано здорові дерева, то винні будуть нести відповідальність.

.soc_no a{color:#d6d6d6; font-size:8px;} .soc_yes a{color:#d6d6d6; font-size:8px;display:none;}SocButtons v1.4 Наступна > Відеогалерея

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чемпіонат Росії. "Урал" ...

КОМЕНТАРІ