Андрій Грималюк: "Проект "EasyWay" дозволяє дізнатись як найшвидше добратись на громадському транспорті з однієї точки міста до іншої"

Андрій Грималюк: "Проект "EasyWay" дозволяє дізнатись як найшвидше добратись на громадському транспорті з однієї точки міста до іншої"

24.04.13 10:06 0 941
Var hupso_services=new Array("Twitter","Facebook","Google Plus");var icon_type = "icons";

У вівторок, 23 квітня 2013 року, відбулась презентація інтернет-послуги з пошуку маршрутів громадського транспорту в Івано-Франківську - «EasyWay»

Проект «EasyWay» є електронною системою пошуку маршрутів громадського транспорту у містах України. Відтепер і на сайті Івано-Франківської міської ради «www.mrada.if.ua» у розділі «Карта маршрутів»  можна знайти найкоротший маршрут як для приватного автомобіля, так і для громадського транспорту. Жителі та гості Івано-Франківська можуть за лічені секунди дізнатись, як добратись на громадському транспорті  з однієї точки міста до іншої. Дана система допомагає підібрати пасажиру найзручніший маршрут з урахуванням фінансових та часових затрат.

Як говорить координатор проекту Антон Шишкін – у великих містах України є набагато більше видів транспорту ніж у Івано-Франківську, а відтак і набагато більше проблем. «Там дуже часто змінюють маршрути. У Івано-Франківську з цим простіше. Ми намагалися точно відображати всі схеми, за якими курсує транспорт вашого міста», - каже представник «EasyWay».

Депутат Івано-Франківської міської ради Андрій Грималюк, з ініціативи якого і відбувалась презентація, зазначив, що зайшовши на офіційний сайт міської ради користувачі можуть дізнатися вартість проїзду і приблизну кількість часу, за яку людина дістанеться до потрібного місця.

Також ресурс дозволяє отримати інформацію трьома мовами: українською, російською і польською, що для Івано-Франківська, як туристично орієнтованого міста, неабияк важливо. Також проект має мобільний додаток, віджет-систему та API доступ до даних громадського транспорту. Система пошуку маршрутів громадського транспорту «EasyWay» є соціальних проектом, безкоштовним для користувачів.

.soc_no a{color:#d6d6d6; font-size:8px;} .soc_yes a{color:#d6d6d6; font-size:8px;display:none;}SocButtons v1.4 < Попередня Наступна > Відеогалерея

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Чернівчанку нагородять ...
Наступна новина: WTA Штуттгарт. Заневська ...

КОМЕНТАРІ