Депутати в Івано-Франківську розпочали серію толок перед Великодніми святами

Депутати в Івано-Франківську розпочали серію толок перед Великодніми святами

24.04.13 17:10 0 1156
Var hupso_services=new Array("Twitter","Facebook","Google Plus");var icon_type = "icons";

20 квітня в Івано-Франківську відбулися перші толоки з ініціативи депутатів міської ради. Разом із громадою обранціці активно долучилися до облаштування дитячих майданчиків, прибирання дворів у мікрорайонах міста, наведення ладу в скверах та інших місцях активного відпочинку мешканців обласного центру

Однією з таких ініціатив стало, зокрема, облаштування дитячого майданчика у дворі на вул. Миколайчука, 16, 18. Саме тут за сприяння депутата міської ради від фракції ВО "Свобода" Оксани Савчук було встановлено дитячу гойдалку. Її, а також уже наявні на майданчику ігрові елементи учасники спільно розфарбували у яскраві кольори. За словами депутата, така спільна праця є напрочуд важливою. "Спільні зусилля, як ніщо інше, спонукає до збереження зробленого. Вже існує практика, що в тих дворах, де облаштування майданчиків відбувалося спільно з мешканцями, встановлені споруди зберігаються довше. А все тому, що громада бачить і на собі відчуває всю вагу зробленого, а тому й ретельніше стежить за тим, щоби праця та зусилля не були зведені нанівець внаслідок вандалізму", – пояснює Оксана Савчук. Працювати разом із депутатом для самої громади було приємно справою. Діти також активно долучилися до заняття та із радістю розфарбували пісочницю та драбинку.

Наводили лад обранці і у відпочинкових зонах. Так, Наталя Голодюк, Михайло Сеньків та Петро Гавриш спільно з небайдужими навели лад у сквері на вул. Галицькій, 126, 128, 130. Тут депутати пофарбували лавки, побілили дерева та бордюри.

Не менш людно було й у парку на вул. Молодіжній, де спільно із секретарем міськради Миколою Вітенком мешканці прибрали та належним чином облаштували відпочинкову зону.

У мікрорайоні Опришівці свободівець Ігор Максимчук разом із громадою очистили від сміття берег річки Млинівка, почистили та побілили дерева навколо.

Активно долучилися до толоки й жителі будинків 88а та 90, що на вул. Коновальця. Зауважимо, що, якщо 2011 року власноруч організовував тут толоку депутат міськради Олег Капустяк, то вже цього року мешканці окреслених будинків самостійно ініціювали прибирання й разом із депутатом навели лад у власному ж дворі.

З радістю відгукнулися мешканці міста й на пропозицію депутата Романа Харука привести до пуття сквер, що розташований на вул. Витвицького. Спільними зусиллями жителі навколишніх будинків прибрали територію скверу від сміття, належним чином облаштували відпочинкову зону.

Загалом на вихідних в обласному центрі відбулося одразу 9 толок, організованих свободівськими депутатами. Проведення весняних толок у мікрорайонах міста триватиме надалі й завершиться напередодні Великодня.

Івано-франківські депутати фракції "УДАР-Громадський форум" відновили каштанову алею на вулиці Південний Бульвар, де кілька років тому з невідомих причин зрізали усі дерева.

"Вже шість років вулиця Південний Бульвар, яка раніше милувала око франківців своїми знаменитими каштанами та була справжньою окрасою міста, перебуває у жалюгідному стані. Тому, щоб відновити колишню красу ми вирішили посадити тут каштани, і таким чином зробити перший крок для відновлення каштанової алеї Івано-франківська", - розповів депутат Юрій Соловей.

.soc_no a{color:#d6d6d6; font-size:8px;} .soc_yes a{color:#d6d6d6; font-size:8px;display:none;}SocButtons v1.4 < Попередня Наступна > Відеогалерея

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: У міській раді ...
Наступна новина: На Львівщині тривають ...

КОМЕНТАРІ