Івано-Франківщина: минулої доби в області виникло 17 пожеж, 1 людина загинула

Івано-Франківщина: минулої доби в області виникло 17 пожеж, 1 людина загинула

24.04.13 15:05 0 881
Вніч проти 23 квітня о 00.30 год. в селі Пнів Надвірнянського району виникла пожежа дерев’яного житлового будинку. Вогнем було знищено горище житлового будинку, частково стіни будинку, речі домашнього вжитку. На місці пожежі було виявлено тіло загиблого 40-річного чоловіка. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки в приміщенні кухні.

22 квітня о 12.25 год. в селищі Лисець Тисменицького району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем було знищено покрівлю будинку, пошкоджено речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі - відсутність протипожежної розділки в опалювальній печі житлової кімнати.

22 квітня о 14.35 год. в селі Микуличин Яремчанської міськради через коротке замикання електропроводки виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено споруду.

22 квітня о 18.10 год. в місті Івано-Франківськ по вулиці Гната Хоткевича виникла пожежа в підвальному приміщенні 9-ти поверхового житлового будинку. Вогнем було знищено речі домашнього вжитку на площі 4 м.кв. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

22 квітня о 19.09 год. в селищі Заболотів Снятинського району на одному з обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем було частково пошкоджено крівлю та перекриття господарської будівлі. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Вніч проти 23 квітня о 00.34 год. в місті Тлумач по вулиці Височана виникла пожежа одного із житлових будинків. Вогнем було знищено горище та перекриття будинку, речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни будівлі. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем власника будівлі під час спалювання сміття.

Впродовж минулих вихідних пожежно-рятувальні підрозділи області 8 разів виїжджали на гасіння загорань сухої трави на відкритій території. Зокрема, такі випадки мали місце на території сіл Пшеничники Тисменицького району, Пасічна Надвірнянського району, Драгомирчани Тисменицького району, м.Коломия, м. Надвірна, м.Долина та м.Івано-Франківськ.

Загалом з початку поточного року в області виникло 423 пожежі, у вогні загинуло 23 особи.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині фонтан на ...

КОМЕНТАРІ