На Львівщині тривають роботи з покращення матеріально-технічного стану ОДЮСШ

На Львівщині тривають роботи з покращення матеріально-технічного стану ОДЮСШ

24.04.13 17:11 0 892
За інформацією департаменту з питань освіти, науки, сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації в усіх навчальних закладах та установах обласного підпорядкування, в тому числі ОДЮСШ, з часу переведення їх на фінансування з обласного бюджету, з 2001-2002 років, планомірно проводиться робота з покращення умов навчально-виховного процесу  та роботи установ  загалом.

Як зазначає т.в.о. згаданого департаменту Михайло Брегін, роботи проводяться за пріоритетністю їх виконання, поетапно, з урахуванням щорічних обсягів фінансування на капітальний і поточний ремонт.

«Перший етап робіт охоплював ліквідацію аварійного стану дахів, другий – реконструкцію, модернізацію та будівництво нових котелень, виведення з експлуатації котелень, які були розташовані в підвальних приміщеннях, третій – заміна вікон та внутрішніх систем опалення, четвертий – утеплення фасадів», – повідомив М. Брегін.

В Обласній дитячій юнацькій спортивній школі на даний час виконано наступні роботи:

1.    У зв’язку з аварійним станом м’якої покрівлі  виконано ремонт даху методом пінополіуретанового покриття з утеплюючим ефектом.

2.    Для припинення експлуатації котельні в підвальному приміщенні впроваджено новітню електричну систему опалення приміщень шляхом накопичення теплової енергії в нічний час за здешевленим тарифом вартості.

3.    Замінено віконні прорізи зі склоблоків на металопластикові вікна, що значно покращило освітлюваність приміщень та збереження тепла.

4.    Виконано ремонт підлог з частковою їх заміною за нормативною технологією – «методом бруска».

Зазначимо, що загалом на роботи капітального характеру було виділено 1200,0 тис. грн., на роботи поточного характеру кошти виділялись щорічно.

У  2013 році сформовано Заходи з енергозбереження (проект)  для  закладів освіти та установ обласного підпорядкування, якими на утеплення фасаду Обласної дитячо-юнацької спортивної школи передбачено 377,8 тис. гривень.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Депутати в ...
Наступна новина: Очільники житомирських ...

КОМЕНТАРІ