На Львівщині за крадіжки металу троє місцевих мешканців Стрия опиняться на лаві підсудних

На Львівщині за крадіжки металу троє місцевих мешканців Стрия опиняться на лаві підсудних

24.04.13 12:24 0 833
Троє місцевих «мисливців за металом», злочинну діяльність яких було нещодавно припинено дільничними інспекторами Стрийського міського відділу міліції, незабаром постануть перед судом.

Так, місцеві «шерифи» встановили особу зловмисника, який на початку квітня з подвір’я мешканки одного зі сіл району викрав шматки металевої сітки та металобрухт. Ним виявився 24-річний раніше засуджений мешканець міста Стрия.

За скоєння крадіжки нестиме кримінальну відповідальність 32-річний місцевий мешканець, який у свого односельця з приміщення гаражу викрав електродвигун вартістю 800 гривень.

На лаві підсудних опиниться і 30-річний непрацюючий молодик, який викрав кришку каналізаційного люка з території одного з підприємств міста.

За фактами цих крадіжок відкрито кримінальні провадження. Проводиться досудове слідство.

За словами головного міліціонера Стрийщини Андрія Біласа, шукаючи легких грошей, зловмисники завдають чимало клопоту мешканцям як міста Стрия, так і сіл району. До рук злодіїв потрапляють різноманітні вироби з металу, будівельні матеріали, металобрухт. Здавалось би, вартість викраденого не така вже й значна, проте для кожного з потерпілих вона значима. Окрім цього, своїми нищівними діями крадії завдають чималої шкоди, коли, викрадаючи бажане, пошкоджують інше майно. Особливо це стосується крадіжок з автомобілів та викрадень комунального майна: люків, дощових решіток, огорож тощо.

Однак, наголосив Андрій Іванович, зловмисники, охочі до легких грошей, нестимуть за свої дії відповідальність, передбачену Законом. Залежно від складу кримінального правопорушення крадії можуть бути ізольовані від суспільства на термін від трьох до шести років, а за крадіжки, скоєні у великих та особливо великих розмірах, – від п’яти до дванадцяти років.

Ольга Марцинюк, Стрийський міський відділ міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 24 квітня працівники ...

КОМЕНТАРІ